torsdag den 24. december 2009

glædelig jul




Så kom dagen.....endelig. Børnene stod VILDT tidelig op, klar når man glæder sig så meget. Dagen skulle være gået i Ålborg Zoo, men vi fik uventet gæster, så vi må på nytårskur istedet for hos dyrene. Men skønt med besøg, specielt når det er nogen med gaver!


resten af dagen skal gå med Tv, xbox, film, slik og en laaang tur med Sif.


Hunden fik i gave, fra et af dagplejebørnene, et piv dyr. Jeg tænkte "åh nej", men ved i hvad.....hun er møg bange for hotdogen....ak og ve.....vagthund og modig er hun skimse ikke.




Iaften skal vi være hos Svigerfamilien, så jeg medbringer kun mandelgaver. Nemmere bliver det ikke!


Min julegave fra manden min, er ikke kommet. Julemandenshjælpere har ikke kunne levere....øvøvøvøvøvøv.


Når den kommer skal jeg iklæde mig den og fremvise! Spændene ikke?






GLÆDELIG JUL TIL ALLE.

tirsdag den 22. december 2009


Vi Juler der ud ad.......og arbejder...... Jeg lukker kl 18, i dagplejen, så det med at nå div. stress juleindkøb, det er blot en saga. Jeg mangler virkelig nogle timer i døgnet, og det er ikke nemt at nå. Når jeg så får mig bevæget ud, så har butikkerne ikke mælk, ikke rugbrød, ingen ingefær osv.........Så er det at, jeg bliver liiiidt stresset. Håber ikke at børnene mine opdager det....jeg vil så nødigt sætte grimme spor i deres barnesind. Nu ved jeg jo godt at jeg er en god mor, men ind imellem får jeg min tvivl. Jeg står ud af sengen hver morgen med de bedste intentioner og planlægger en masse i mit hoved, men det er ikke alt jeg/vi når.
Men jeg er er GOD mor.
Og det må vi huske at sige til os selv TIT.
Børnene har juleferie, så de nyder sneen....Hunden, Sif, er en lille frossenpind.

tirsdag den 8. december 2009

Minder


Vi har haft bryllupsdag og hvilken dag! Vi glemte det! Jojo, den er god nok. Vi blev væk i dagligdagen. Men helt ærlig er jeg faktisk lidt lige glad om det er den ene eller anden dag. vi har det skønt og trygt i hverdagen og DET tæller mest. Ok, den ville da være fint med en middag på et slot og i kanen bagefter, men jeg bor jo på slottet til hverdag og vi får det mad, vi ønsker hver dag. Ikke at det er lige godt lavet altid, men det er jo i bund og grund det vi har lyst til. Skidt pyt der ikke kom blomster på dagen. Jeg har verden dejligst mand. Måske siger vi det ikke nok til hinanden men vi er stadig gift, så jeg er sikker på at han er temmlig vild med mig. Når jeg så tænker på vores bryllup, bliver jeg varm og temmlig berørt over de minder. Det var en fantastisk dag med dejlig mennesker med shit jeg blev fuld. Det var HØNEFULD. Jeg var allerede ud at sove på toilette, mellem hovedretten og desserten. vi fik ingen natmad, for der var jeg ski for træt til at holde hovedet oppe. Jeg fik kastet op på mine fine hvidesatin sko........ så alle billeder efter kl 22 er bandlyst at vise frem! I får dem fra kirken.


Men TILLYKKE med bryllupsdagen!

Vil da lige sige at svigermor og svigerfar sjælent glemmer vores bryllupsdag, så tak, for det!

Vi har købt nyt kamera, Canon eos 1000D, så nu håber jeg på at billederne bliver lidt bedre. det er jo som regle en fejl 10, når det går galt!

onsdag den 2. december 2009

Julehygge


Jeg har været lettere vandret de sidste dage, travlt på job, men på den gode måde.
Vi har pyntet lidt op, dog ikke Gertrud Sand agtig. og nu nyder jeg vinduerne, krogene og ikke mindst udendørs, vil dog lige indskyde at haven ikke er så smuk kl 6.15, når hunden bestemmer sig for at tisse og lave HØMHØM. OK, heller i haven end på vores gulv.
Jeg synes selv, at jeg har nogle kreative sider, meeen ikke til når det gælder adventeskrans og kalenderlys. Adventeskransen liggger i skabet.......kalenderlyset, tja, det var det jeg kunne støve op. ikke særlig kreativt......
Se lige nissen i døren på billedet...det er Oliver det liiiige skal se hvad Mutti laver.
Vi regner stærkt med at få købt alle julegaver i weekenden. Og så alt julebagen, det skal nok blive hyggeligt.

jeg har købt noget Libertystof hos Malika og Rosa, 10 stk 12x12cm. De var beregnet til at lave hjerter i. Men er der andre, der har nogle forslag, til hvad de også kan bruges til, så er jeg åben for ideer!
Sidst vil jeg takke Karen for de skønne svampe.
Når jeg ikke kan komme til basaren, så må Basaren komme til mig1